serra
serra
Més de cent anys avalen la trajectòria del nostre establiment situat en el Carrer Gran de Esparreguera. Un reconeixement dels nostres clients, guanyats a pols, ens ha permès avançar en el temps i evolucionar com a comerç proper. 

La qualitat dels nostres productes, el compromís amb les últimes tendències de la moda i el càlid i familiar servei que prestem als nostres clients, són els tres pilars sobre els quals s'assenta el nostre comerç, amb un local de més de 200 m2 ben distribuïts i optimitzats.


CONFIANÇA

El secret de la confiança dels nostres clients a la nostre botiga física passa per una atenció molt personalitzada. Utilitza el nostre formulari de contacte per a consultes sobre els nostres articles.

EXPERIÈNCIA

L'experiència dels nostres més de cent anys al capdavant d'un comerç ens avala, i ens dóna força per emprendre un repte nou. Hi ha un calçat per a cada persona i nosaltres podem ajudarte a trobar el teu. Descobreix la nostre història.

QUALITAT

Els nostres articles tenen la millor relació qualitat-preu. La nostra oferta es basa en el calçat per a senyora, cavaller i nens, encara que la nostra gamma femenina és bastant més àmplia.