serra-logo

Nosaltres

Desde 1900

serra
serra
Més de cent anys avalen la trajectòria del nostre establiment situat en el Carrer Gran de Esparreguera. Un reconeixement dels nostres clients, guanyats a pols, ens ha permès avançar en el temps i evolucionar com a comerç proper. 

La qualitat dels nostres productes, el compromís amb les últimes tendències de la moda i el càlid i familiar servei que prestem als nostres clients, són els tres pilars sobre els quals s'assenta el nostre comerç, amb un local de més de 200 m2 ben distribuïts i optimitzats.

Les nostres Marques

En la Sabateria Serra podeu trobar les marques més importants del mercat, entre elles Geox, Clarcks, 24 Horas, Fluchos, Pikolinos, Aerosoles, Kangaroos, Wonders, Tolino, Ria, Yelos, Drucker, Hush, Puppies, Adidas, Levis, Nike, Pablosky y Kichers, entre altres.

La nostra oferta es basa en el calçat per a senyora, cavaller i nens, encara que la nostra gamma femenina és bastant més àmplia i s'acompanya també d'altres articles com a bosses o cinturons.

No obstant això, les nostres col·leccions de calçat per a cavaller i nen es contemplen també molt especialment i amb una gran varietat de propostes.
serra

La nostra oferta

Evolucionen les tendències de la moda però també el mercat canvia les seves exigències i les seves preferències. Nosaltres hem intentat caminar sempre en la mateixa direcció salvant les contínues transformacions de l'oferta i la demanda del mercat. Això no solament ens ha permès fidelizar la nostra cartera de clients sinó que, a més, l'ampliem cada dia. Els nostres quatre aparadors ofereixen una àmplia visió del que es pot trobar dins de la nostra tenda i ajuden d'una manera molt decisiva a l'hora de  decidir-se  per un article.


serra

Assessorament

La nostra experiència ens ha ensenyat la necessitat de tenir un constant contacte amb el client i d'aquesta manera poder-li assessorar i informar dels nostres productes d'una manera molt personalitzada. Davant el dubte, estarem a tot moment a la vostra disposició per aclarir o aconsellar sobre els nostres articles.
serra

Rebaixes

En la Sabateria Serra considerem molt importants les Rebaixes, ja que això ens permet satisfer a molts dels nostres clients i alhora fa de motor per permetre'ns la renovació de modelatges, una renovació constant que permet als nostres clients tenir la seguretat que la nostra oferta és l'últim en moda.
serra

CONFIANÇA

El secret de la confiança dels nostres clients a la nostre botiga física passa per una atenció molt personalitzada. Utilitza el nostre formulari de contacte per a consultes sobre els nostres articles.

EXPERIÈNCIA

L'experiència dels nostres més de cent anys al capdavant d'un comerç ens avala, i ens dóna força per emprendre un repte nou. Hi ha un calçat per a cada persona i nosaltres podem ajudarte a trobar el teu. Descobreix la nostre història.

QUALITAT

Els nostres articles tenen la millor relació qualitat-preu. La nostra oferta es basa en el calçat per a senyora, cavaller i nens, encara que la nostra gamma femenina és bastant més àmplia.